top of page

Paas Safari! Een gezellig & stoer familie uitje.

Op 8,9 en 10 april bieden wij een extra excursie aan. Een Safari-rondrit door de schitterende omgeving, door het Drents Friese Wold, over landweggetjes, bos en zandpaden, met fotostops, kleine wandelingen, alles in overleg. Vertrek om 11.00 uur op Dagcamping Vledderhof. De tour duurt ongeveer 2,5 - 3 uur. Onderweg een stop bij een boerderij voor een kop koffie, thee of sapje met lekkers.

Puur en onbezorgd genieten.

De Land Rover heeft een hoge instap maar er is een trapje aanwezig. Er is een kachel aan boord en een stapel hele warme dekens om onder te kruipen als het wat kil is met Pasen.

Deelname na aanmelding bij Marian per Whatsapp: 06-30205347 of het contactformulier op de website.

Per rit kunnen er maximaal 6-7 personen mee, dus als het je leuk lijkt om mee te gaan... vol is vol.

Minimale deelname is 3 personen. 

Kosten: € 35.00 p.p.

Graag tot Pasen!

Uitje met collega's , leuk idee!

PicknickT

Wauw! wat leuk.. lekker voorin met pappa

Wat een stoere tocht was dit!

Casper bedankt 😉


28 april 2022

Vorige week een schitterende Safari-Schemertour gereden met Casper, net 7 jaar en zo heerlijk enthousiast, eerst een beetje verlegen, dat ging heel snel over... we hebben een dassenburcht bekeken...  heel stil en voorzichtig uiteraard want we willen de dieren niet verstoren. Langzaamaan viel de schermer in en vond hij het toch ook nog heel bijzonder om de Kijktoren  in de schemer te beklimmen. Het werd echt stil in de Land Rover toen we in het donker door de bossen reden. Casper heeft veel aan opa en oma te vertellen die deze avond op zijn jonge broertje hebben gepast om deze excursie mogelijk te maken voor hem, trouwens niet alleen voor hem maar we kunnen jullie vertellen dat pappa en mamma ook erg enthousiast waren.


bottom of page