top of page

Over onsWat leuk dat je onze site bezoekt !

Als inwoners van Vledder willen wij je graag mee laten genieten van de schitterende omgeving, de stoere landschappen.

Enige jaren geleden zijn wij gestart met het organiseren van wandelingen, dit was een groot succes, wij hebben vele gasten een mooie dag kunnen bezorgen. Wij kunnen je wat vertellen over de omgeving, onze eigen belevenissen en anekdotes,  soms met een knipoog.

Na de aanschaf van een old timer Land Rover kregen wij meer mogelijkheden om excursies aan te bieden. En dat is wat we nu graag doen.....


Wij zijn persoonlijk, kennen de mooiste plekjes en de plaatsen waar de kans  om wild te zien groot is. Het is mogelijk om een Land Rover rit te combineren met een korte of langere wandeling. Wij kunnen de lengte naar wens invullen.  

Ook voor kinderen is er altijd wel wat te beleven.

 In overleg zijn de excursies aan te passen in lengte en tijd als je als gezin of groepje boekt. In overleg is er veel mogelijk.

Het gaat bij ons om de gezelligheid en de beleving. Verwacht geen hoogstaande dier- en plantkunde van ons.. wij zijn geen natuurdeskundige maar natuurgenieters.


Maak kennis met ons 

Bert 

Als fysiotherapeut en praktijkhouder ben ik inmiddels niet meer werkzaam. Ik heb het ervaren als een prachtig beroep en heb de omgang met mensen altijd leuk gevonden. Nu ben ik in de gelegenheid om meer tijd te besteden aan mijn liefhebberijen. Wandelen is voor mij een belangrijk onderdeel van ons leven en als ik anderen mee kan nemen in onze belevenissen kan ik daar enorm van genieten. Iedere tocht is anders en de ervaring is nooit hetzelfde. Alle weersomstandigheden zijn welkom mits het niet gevaarlijk is. Graag ga ik erop uit met onze oude Land Rover en neem je met plezier mee op avontuur.Marian

Mijn achtergrond is evenals als Bert in de gezondheidszorg. Na 23 jaar als ziekenverzorgster te hebben gewerkt in diverse verpleeg, woonzorgcentra en ziekenhuizen  ben ik overgestapt naar een functie op het Paleis van Justitie in Amsterdam. Ik ben gestopt met deze functie toen Bert mij vroeg om praktijkcoördinator te worden bij zijn fysiotherapie praktijk. Samen met Bert heb ik de praktijk in hartje Amsterdam met veel plezier vorm gegeven. Wandelen, fietsen en vooral buiten bezig zijn is onmisbaar voor mij. In Drenthe beleef ik samen met Bert en onze honden de overweldigende schoonheid van de natuur.  Met de honden, Luca en Truffie, maken we graag lange wandelingen, spotten wij regelmatig wild.  Iedere keer kan het mij weer betoveren om een ree te zien staan aan de bosrand of een mooie roofvogel weg te zien vliegen. 
Onze Land Rover

Ook wel onze "Laro" genoemd.

De landrover is een icoon in de autowereld, gemaakt voor onverharde wegen en ruige omstandigheden. Dit soort auto's worden nog steeds ingezet over de hele wereld waar normale wegen een uitzondering zijn. Daarom is de Laro zeer geschikt voor het doel waar wij hem voor gebruiken en niet geschikt voor luxe tochten.

Comfort is niet het sterkste punt van de  Laro . De Land Rover is voorzien van bladveren en 4 wielaandrijving voor als het nodig is. De Laro heeft oude, maar oersterke techniek die tot op heden maar moeilijk te evenaren is. Er is een kachel aan boord en wij hebben de Laro voorzien van genoeg dikke warme dekens om je lekker in te rollen voor als het echt koud is.

Bij slecht weer rijden wij met een linnen overkapping om ons te beschermen. 

De "109 3 series" (Ome Henk)

Een militaire Land Rover uit het bouwjaar 1983. Een beresterke auto die alles aan kan met ruimte voor 6 gasten.Neem  contact op voor meer informatie en reservering

Stoer Drenthe beleven?

Ga met ons mee !


bottom of page